Büntetőjogász ügyvédek európai együttműködése

A Penalnet az európai védőügyvédek lehallgathatatlan kommunikációs csatornája
A Penalnet az európai védőügyvédek lehallgathatatlan kommunikációs csatornája

PenalNet egy Eurpai Unión belüli ügyvédi együttműködés, aminek két pillére az uniós ügyvédek közötti kölcsönös bizalom és a 21. századi high-tech.

Lényege a különböző tagállamok egyes részt vevő ügyvédeinek hálózata, valamint az ügyvéd és ügyvéd közötti biztonságos (lehallgathatatlan) internetalapú kommunikációs kapcsolat a nemzetközi, vagy akár belföldi büntetőjogi ügyekben.

A PenalNet a rendszerben résztvevő ügyvédeknek és ügyfeleiknek garantálja a titkok védelmét, és egy olyan professzionális, egész Európai Unióra kiterjedő ügyvédi hálózatot hoz létre, amely elősegíti a védekezéshez való jogot.

Az ügyvédi iroda az elsők között, 2010 elején csatlakozott a PenalNet rendszerhez, ami lehetővé teszi, hogy 100 % -os biztonságot jelentő kommunikációs csatornán vegyük fel a kapcsolatot az általunk megkeresett, vagy a minket megkereső belföldi vagy más EU tagállambeli kollegákkal.

A PenalNet programot a Spanyol Ügyvédi Kamara koordinálja, a Francia-, a Magyar-, az Olasz- és a Román Ügyvédi Kamara közreműködésével.

Kérdése van?

Keressen bátran.