Büntető ügyvéd Budapesten

Dr. Bátki Pál

ügyvédként számtalan TV-műsorban nyilatkoztam büntetőjogi kérdésekről és ügyvédi honlapon többszáz bejegyzést olvashat büntetetőjogi témában.

Büntetőjog – az én területem

18 éve vagyok a büntető ügyvédi pályán. Csak ezzel foglalkozom. Feladatom, hivatásom, hogy megvédjem jogait a büntetőjog területén, a büntetőeljárás során.

Az egyik legképzettebb büntetőjogász vagyok, olvassa el szakmai pályafutásomat

A büntető ügyvéd, védőügyvéd feladata

büntetőjoggal foglalkozó ügyvédként segítek a büntetőeljárás rendőrségi és ügyészi szakaszában, a bíróságon. A tudásom arra szolgál, hogy megvédjem.

Nemzetközi büntetőjog

büntető ügyvédi praxisom egy specialitását a nemzetközi büntetőjogi ügyek adják.

A nemzetközi büntetőjog a gyakorlatban a kiadatási eljárást és az európai elfogatóparancsot fedi le.

A büntetőjogi ügyvédek

garanciái annak, hogy a büntetőeljárásban érvényesül a fegyveregyenlőség, a védelemre a bíró ugyanúgy figyeljen mint a vádra

A büntető ügyvéd

azon dolgozik, hogy a büntetőeljárás Önnel szemben a legkedvezőbben záruljon, felmentsék, vagy a lehető legkedvezőbb büntetést kapja.

A büntető ügyvéd

feladata, hogy a hatóságok a büntetőeljárás során ne sértsék meg a jogait, azokat minden körülmények között , akár letartóztatás ideje alatt is gyakorolhassa.

Üzenet küldése:

  kreditrendszer börtön

  Kreditrendszer a börtönökben

  2024 március 1-én hatályba lépett a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról szóló 2013. évi CCXL. törvény két meghatározó eleme a rezsimszabályokat és a biztonsági kockázati …

  Elolvasom

  feltételes szabadlábra bocsátás

  Feltételes szabadlábra bocsátás

  A feltételes szabadlábra bocsátás a köznyelvben „kedvezményként” ismert. A lényege, hogy a büntető bíróság határozott ideig tartó szabadságvesztés kiszabása esetén az ügydöntő határozatban állapítja meg a feltételes szabadságra bocsátás legkorábbi …

  Elolvasom

  Hasznos linkek:

  https://magyarugyvedikamara.hu/
  http://www.bpugyvedikamara.hu/

  Kérdése van?

  Keressen bátran.